Västsvenskan använder Cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats. Läs mer.

Bli Medlem
Information

Det kostar ingenting att bli medlem i Västsvenskan. Vill du däremot delta i tävlingen så kostar det 100 kronor per person och tävlingsår. Som deltagare i Västsvenskan kan du delta både i Artjakten och Specimentävlingen. Och du har chans att vara med och tävla om de prestigefyllda titlarna. Det tillkommer även en del priser från våra sponsorer. Som deltagare kan du även se fångstplats på resultatlistorna.

För att anmäla ett lag till Specimentävlingen. Se först till att de som skall vara med i laget registrerat sig och är medlem i Västsvenskan. Anmäl sedan laget genom att logga in och skicka ett meddelande genom Kontaktformuläret. Ange lagnamn och namn på de på deltagarna som skall vara med i laget. Det går även bra att lägga till i efterhand så länge deltagaren inte har anmält någon fångst.

Det kostar 100 kronor per person och tävlingsår att delta. Inloggnings- och inbetalningsuppgifter skickas via mail. Deltagaravgiften behöver ha betalats in för att kunna delta i tävlingen och se fångstplats på resultatlistorna.

Följ oss på Facebook för att ta del av nyheter och information som berör Västsvenskan.
För- och efternamn

E-postadress

Telefonnummer


Lösenord

Bekräfta lösenord


Jag godkänner Västsvenskans Integritetspolicy.